Kyckling-Tacowraps

Recept

8
  • 8 små tortillabröd
  • 500 g kycklingfärs
  • 0,5 finhackad paprika
  • 0,5 finhackad rödlök
  • 50 g smulad vitost (10%)
  • 1 paket tacokrydda (fajita)

Fyllning

  • 140 g majs
  • 0,5 avokado
  • Ruccola

Citronsås

  • 1 dl gräddfil (10%)
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Lite pressad citron, chiliflakes och örtsalt

Instruktioner

1. Blanda ihop kycklingfärs med grönsaker, vitost och tacokrydda.
2. Tryck ut på tortillabröden och tillaga i ugnen ca 15 min på 225 grader.
3. Blanda ihop såsen och rosta majsen (ca 200 grader, 10 min i airfryern), toppa sedan dina wraps med detta + avokado och ruccola.

Se video här

Makros

Totalt för hela receptet:
Ca 1800 kcal
64 g fett
144 g kolhydrater
136 g protein

Per styck:
Ca 225 kcal
8 g fett
18 g kolhydrater
17 g protein

Föregående
Föregående

Yoghurtsnacks

Nästa
Nästa

Jordgubbs-Isbitar