Kesobröd

Recept

14

  • 7 g torrjäst
  • 5 dl vetemjöl
  • 0,5 dl vatten
  • 150 g äggvitor
  • 200 g keso 4%
  • Salt

Instruktioner

1. Blanda torrjäst, vetemjöl och salt i en skål, låt stå ca 5 min.

2. Mixa keso med äggvita till en slät smet.

3. Rör ner kesoröran i mjölmixen och rör ihop allt till en deg, tillsätt lite vatten i taget tills du har en ganska kladdig deg.

4. Låt jäsa under en handduk ca 1 timma.

5. Placera den färdigjästa degen på ett bakplåtspapper, skär ett snitt på toppen och grädda i ugnen ca 40 minuter på 200 grader.

Se video här

Makros

Per brödskiva:

Ca 92 kcal

1 g fett

15 g kolhydrater

5 g protein

Föregående
Föregående

Snabb Kycklinggratäng

Nästa
Nästa

Risvåffla