Rostad Potatissallad
Recept
4
- 600 g mindre potatisar (delade på mitten)
- 200 g burkmajs
- 0,5 msk olivolja
- 25 g parmesanost
- 50 g Fontana Fetaost
- Salt och vitlökspulver efter smak
Topping
- 1 st rödlök
- 100 g Fontana Oströra Tyrokafteri
- 100 g Fontana Tahini Sesamröra
- Salt, peppar & persilja efter smak
Instruktioner
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Placera potatis, majs och ost jämnt i en ugnsform, spraya med olivolja och salta.
3. In i ugnen 30-40 min beroende på hur du vill ha potatisen.
4. Toppa med rörorna, rödlök samt kryddor.
Makros
För hela receptet:
Ca 1020 kcal
40 g fett
140 g kolhydrater
36 g protein
Per portion:
Ca 255 kcal
10 g fett
35 g kolhydrater
9 g protein