Rostad Potatissallad

Recept

4

  • 600 g mindre potatisar (delade på mitten)
  • 200 g burkmajs
  • 0,5 msk olivolja
  • 25 g parmesanost
  • 50 g Fontana Fetaost
  • Salt och vitlökspulver efter smak

Topping

  • 1 st rödlök
  • 100 g Fontana Oströra Tyrokafteri
  • 100 g Fontana Tahini Sesamröra
  • Salt, peppar & persilja efter smak

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Placera potatis, majs och ost jämnt i en ugnsform, spraya med olivolja och salta.

3. In i ugnen 30-40 min beroende på hur du vill ha potatisen.

4. Toppa med rörorna, rödlök samt kryddor.

Se video här

Makros

För hela receptet:

Ca 1020 kcal

40 g fett

140 g kolhydrater

36 g protein

Per portion:

Ca 255 kcal

10 g fett

35 g kolhydrater

9 g protein

Föregående
Föregående

Kvargglass

Nästa
Nästa

Hemmagjord Choklad