Snabb Teriyakigratäng

Recept

4

  • 312 g Quorn Filéer
  • 280 g torkade äggnudlar
  • 2,5 dl matlagningsgrädde 4%
  • 250 g färsk broccoli
  • 1 st paprika (röd/gul/orange)
  • 3 dl teriyakisås
  • 1 dl apelsinjuice

Toppa med:

  • Chiliflakes och sesamfrön

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Koka nudlarna al dente (ca 1 min) tillsammans med salt och placera i botten på en ugnsfast form (ca 27x20).

3. Häll över matlagningsgrädden och blanda runt.

4. Placera filéerna ovanpå tillsammans med skivad paprika och broccoli.

5. Avsluta med teriyakisås, apelsinjuice, chiliflakes och sesamfrön.

6. In i ugnen ca 20 min.

Se video här

Makros

För hela receptet:

Ca 1836 kcal

20 g fett

308 g kolhydrater

92 g protein

Per portion:

Ca 459 kcal

5 g fett

77 g kolhydrater

23 g protein

Föregående
Föregående

Snabbt Grötbröd

Nästa
Nästa

Falukorvskebab