Snabbt Grötbröd

Recept

8

  • 4 dl havregryn
  • 2 ägg
  • 2 dl filmjölk 0,5%
  • 2 tsk bakpulver
  • 25 g rumsvarmt Svenskt Smör
  • Lite salt

Toppa med:

  • Havregryn

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Blanda ihop samtliga ingredienser och låt svälla minst 5 minuter.

3. Bred ut degen på ett bakplåtspapper och dra skåror för att brödet ska bli enklare att bryta efter ugnen.

4. Strö över havregryn och grädda ca 10 minuter.

5. Dra loss bröden från varandra och dela dem på mitten (valfritt).

Se video här

Makros

För hela receptet:

Ca 912 kcal

40 g fett

88 g kolhydrater

40 g protein

Per dubbel bröd:

Ca 114 kcal

5 g fett

11 g kolhydrater

5 g protein

Föregående
Föregående

Snabba Tekakor

Nästa
Nästa

Snabb Teriyakigratäng