Sura Remmar

Recept

10
  • 150 g frysta jordgubbar
  • 50 g Funlight (jordgubb)
  • 5 tsk gelatinpulver (låt svälla i 1 dl kallt vatten)
  • 0,5 dl fibersirap

Topping

  • Sötströ + citronsyra

Instruktioner

1. Låt gelatinpulver svälla i kallt vatten.
2. Värm jordgubbar, fibersirap, saft i en kastrull och mixa detta.
3. Koka upp och låt koka på hög värme ca 10 min, ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt gelatinet som du låter smälta i smeten under omrörning.
4. Pensla ett bakplåtspapper med kokosolja (eller valfri olja) och häll ut smeten i ett tunt lager över hela pappret.
5. Låt detta torka över natten (gärna längre) på en torr plats (viktigt annars kan det ta längre tid för den att torka).
6. Klipp sedan till remmar och doppa i sötströ + citronsyra.

Se video här.

Makros

Per remsa:
Ca 19 kcal
1 g fett
6 g kolhydrater
< 1 g protein

Föregående
Föregående

Frukostkka i Ugn

Nästa
Nästa

Blomkålslasagne