Grötwraps
Recept
5
- 4 dl havregryn
- 4 dl vatten
- 1 msk rödbetspulver
- Lite salt
Kycklingröra
- 25 g rödlök
- 4 salladsblad
- 50 g cream cheese light
- 75 g torra soltorkade tomater
- 100 g stekt kalkonbacon
- 200 g stekt kycklingfilé
- Basilika och flingsalt
Instruktioner
1. Mixa ihop havregryn, vatten och salt till en slät smet - tillsätt rödbetspulver för extra näring och en otroligt fin färg (låt smeten svälla ca 10 min).
2. Stek smeten i stekpannan - använd lite matolja om det behövs (valfritt).
3. Finhacka ingredienserna till kycklingröran, blanda ihop och fyll dina wraps med denna.
Makros
Per wrap (inkl. kycklingröra):
Ca 230 kcal
7 g fett
19 g kolhydrater
20 g protein