Grötwraps

Recept

5
  • 4 dl havregryn
  • 4 dl vatten
  • 1 msk rödbetspulver
  • Lite salt

Kycklingröra

  • 25 g rödlök
  • 4 salladsblad
  • 50 g cream cheese light
  • 75 g torra soltorkade tomater
  • 100 g stekt kalkonbacon
  • 200 g stekt kycklingfilé
  • Basilika och flingsalt

Instruktioner

1. Mixa ihop havregryn, vatten och salt till en slät smet - tillsätt rödbetspulver för extra näring och en otroligt fin färg (låt smeten svälla ca 10 min).

2. Stek smeten i stekpannan - använd lite matolja om det behövs (valfritt).

3. Finhacka ingredienserna till kycklingröran, blanda ihop och fyll dina wraps med denna.

Makros

Per wrap (inkl. kycklingröra):

Ca 230 kcal

7 g fett

19 g kolhydrater

20 g protein

Föregående
Föregående

Snabba Semlor

Nästa
Nästa

Sushisnittar