Kvargkopp

Recept

1

  • 150 g smaksatt kvarg (jag använde vit choklad)
  • 10 g jordnötssmör (eller annat nötsmör)
  • 10 g (1 msk) havremjöl
  • 50 g hallon

Topping

  • 20 g smält vit choklad (utan tillsatt socker)
  • 5 g kokosolja

Instruktioner

1. Blanda ihop kvarg, jordnötssmör, hallon och havremjöl.

2. Placera i en skål och toppa med vit choklad som du smält tillsammans med kokosolja.

3. Låt gärna stå i frysen ca 30 min innan servering.

Se video här

Makros

För hela receptet:

Ca 353 kcal

18 g fett

28 g kolhydrater

23 g protein

Per portion:

Ca 353 kcal

18 g fett

28 g kolhydrater

23 g protein

Föregående
Föregående

Delicatobollar

Nästa
Nästa

Kolaglass