Snabba Frökusar

Recept

6

  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl havremjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 msk sötströ
  • 1 msk olivolja
  • 2,5 dl filmjölk 3 %
  • Lite salt

Topping

  • Uppvispat ägg
  • Solrosfrön

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Blanda ihop samtliga ingredienser utom toppingen, låt svälla minst 5 minuter.

3. Dela upp degen och placera på ett bakplåtspapper, platta till lite.

4. Pensla med uppvispat ägg och toppa med solrosfrön.

5. Grädda i ugnen ca 15 minuter.

6. Dela bröden på mitten innan du äter dem.

Se video här

Makros

För hela receptet:

Ca 1464 kcal

60 g fett

180 g kolhydrater

48 g protein

Per brödhalva:

Ca 122 kcal

5 g fett

15 g kolhydrater

4 g protein

Föregående
Föregående

Kyckling med Ris

Nästa
Nästa

Snickersbitar med Banan