Iskaffe med Kaffeglass

Recept

2
  • 0,5 dl snabbkaffe
  • 0,5 dl sötströ
  • 0,5 dl värmd lättmjölk
  • 4 dl lättmjölk
  • 20 g proteinella
  • 6 kuber fryst kaffe

Instruktioner

1. Frys in bryggkaffe i iskuber.

2. Vispa ihop ingredienserna till kaffeglassen fluffigt, häll ut i en låda med lock och frys in ett par timmar.

3. Bred ut proteinella i ett glas. Skopa upp kaffeglassen och placera i glaset, häll över mjölk och lägg i kaffeiskuber.

Se video här

Makros

Per glas:
Ca 128 kcal
4 g fett
14 g kolhydrater
9 g protein

Totalt hela receptet:
Ca 256 kcal
8 g fett
28 g kolhydrater
18 g protein

Föregående
Föregående

Sura Äppelgodisar

Nästa
Nästa

Tofu Chokladmousse