Proteinfudge

Recept

14
  • 2 dl lättmjölk
  • 2 msk majsstärkelse
  • 2 msk sötströ (valfritt)
  • 0,5 dl proteinpulver (vassle vanilj)
  • 10 g valfritt nötsmör (smooth)
  • 5 g honung (eller valfri sirap)
  • Några droppar vaniljextrakt
  • Lite citronsaft (valfritt)
  • 5 g kokosolja
  • Flingsalt

Instruktioner

  1. Koka upp mjölk, sötströ, proteinpulver och majsstärkelse under omrörning tills smeten tjocknar.
  2. Ta av från plattan och låt svalna innan du tillsätter resterande ingredienser.
  3. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper och ställ in i frysen minst 2 timmar.
  4. När den stelnat kan du skära upp den.

Tips

Vill du göra en ännu snabbare fudge kan du använda färdig proteinpudding från affären - ta då bort proteinpulver vassle, mjölk och majsstärkelse från receptet.

Se video här

Makros

Per bit:
Ca 24 kcal
1 g fett
2 g kolhydrater
2 g protein

Föregående
Föregående

Burgarwraps

Nästa
Nästa

Nudellasagne