Burgarwraps

Recept

6
  • 6 Crispy ChiQin Burger
  • 6 små tortillabröd

Salladsröra

  • 1 rödlök
  • 1 salladslök
  • 250 g tomat
  • 50 g vitost (10%)
  • 200 g smaksatt creme fraiche (Parmesan & Vitlök)

Topping

  • 40 g nacho cheese style dipp
  • 10 g riven parmesanost
  • Några blad romansallad

Instruktioner

1. Värm upp ugnen till 220 grader (200 för varmluft).

2. Tillaga burgarna enligt förpackning.

3. Hacka grönsakerna till salladsröran, rör ihop med smaksatt creme fraiche och smulad vitost.

4. Fyll tortillabröden med salladsröra, krispiga burgare, ett blad romansallad emellan och placera i en ugnsform.

5. Toppa med cheddardipp och riven parmesan.

6. Ställ in ytterligare 10 min i ugnen så brödet blir krispigt.

7. Ät wrapsen som de är eller toppa med chilisalt/srirachasås för extra hetta.

Se video här

Makros

Per wrap:
Ca 270 kcal
14 g fett
18 g kolhydrater
15 g protein

Föregående
Föregående

Tunnbrödsrullar

Nästa
Nästa

Proteinfudge