Kycklingkebabgryta

Recept

4
  • 600 g kycklingkebab
  • 250 g frysta wokgrönsaker (thai)
  • 800 g kokosmjölk light (2 burkar)
  • 35 g röd currypasta
  • 1 buljongtärning (kyckling)
  • 1 msk sötströ (valfritt)
  • persilja/basilika, limesaft och ingefärapulver
  • 1 dl vatten (tillsätt lite mer om det behövs)
  • 150 g okokta fullkornsnudlar

Instruktioner

1. Stek eller woka kycklingkebab och frysta grönsaker.
2. Häll i resterande ingredienser och låt puttra ca 5 min tills nudlarna blivit mjuka (nudlarna ska täckas av såsen), tillsätt lite mer vatten om det behövs.

Makros

Totalt hela receptet:
Ca 2072 kcal
100 g fett
152 g kolhydrater
132 g protein

Per portion:
Ca 518 kcal
25 g fett
38 g kolhydrater
33 g protein

Föregående
Föregående

Grönsakspasta