Yoghurt-Äppelkaka

Recept

2
  • 2 ägg
  • 2 dl vaniljyoghurt (utan tillsatt socker)
  • 1,25 dl havremjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 dl sötströ
  • 2 äpplen (tunt skivade)
  • Flingsalt och kanel

Instruktioner

1. Krama ut vätskan ur äpplena.
2. Blanda ihop övriga ingredienser och tillsätt äpplena sist.
3. Häll ut smeten i en brödform och grädda i ugnen på 200 grader, ca 30 min.

Se video här

Makros

Totalt hela receptet:
Ca 590 kcal
14 g fett
86 g kolhydrater
28 g protein

Per portion:
Ca 295 kcal
7 g fett
43 g kolhydrater
14 g protein

Föregående
Föregående

Tomattulpaner

Nästa
Nästa

Pepsi Max Remmar