Kesobröd Calzone

Recept

1
  • 250 g keso (1,5%)
  • 1 ägg
  • Salt

Fyllning

  • 25 g mager ost
  • 50 g rökt skinka
  • 25 g ananas
  • 25 g stekta champinjoner
  • 0,5 tomat
  • Oregano

Instruktioner

1. Mixa ihop keso, ägg och salt, bred ut på en bakplåtspappersklädd plåt.
2. Grädda ”brödet” i ca 20 min på 200 grader.
3. Lägg på osten och in i ugnen ytterligare 10 min så osten smälter.
4. Lägg på resterande topping och vik ihop.

Se video här

Makros

Totalt hela receptet:
Ca 404 kcal
13 g fett
14 g kolhydrater
55 g protein

Per calzone:
Ca 404 kcal
13 g fett
14 g kolhydrater
55 g protein

Föregående
Föregående

Omelettpizza

Nästa
Nästa

Pizzabowl