Allt-I-Ett-Pizza

Recept

4
  • 800 g nötfärs 5%
  • 1 zucchini
  • 150 g champinjoner
  • 1 paprika
  • 1 gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 ägg
  • 1 msk tomatpure
  • 1 tsk avokadoolja
  • 2 msk grönsaksfond
  • Salt, peppar, oregano

Topping:

  • 100 g mager ost

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Hacka grönsakerna smått och blanda ihop med övriga ingredienser (utom toppingen).
3. Tryck ut smeten på en bakplåtsklädd plåt och tillaga i ugnen 20 minuter.
4. Häll av ev. vätska som bildats och toppa med osten. Ställ in i ugnen ytterligare 10 minuter så osten smälter.

Makros (exkl. topping)

Totalt hela receptet:
Ca 1464 kcal
56 g fett
56 g kolhydrater
188 g protein

Per portion:
Ca 366 kcal
14 g fett
14 g kolhydrater
47 g protein

Föregående
Föregående

Lövbiffsrullader med Vitlökspotatis

Nästa
Nästa

Potatispizza