Lövbiffsrullader med Vitlökspotatis

Recept

4

Vitlökspotatis

  • 700 g potatis
  • 1 msk olja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Flingsalt

Lövbiffsrullader

  • 600 g lövbiff
  • 150 g cream cheese light
  • 50 g soltorkade tomater
  • 50 g vitost 10%
  • Gräslök
  • Salt, peppar

Sås

  • 1.5 dl matlagningsgrädde 4%
  • 1 msk kalvfond

Instruktioner

1. Skiva potatis tunt och blanda med olja, vitlök och salt. Bred ut på en bakplåtsklädd plåt och tillaga i ugnen på 225 grader, ca 20 min.
2. Blanda ihop cream cheese med skivade soltorkade tomater, smulad vitost och hackad gräslök. Bred ut ett tunt lager på varje lövbiff och rulla ihop.
3. Stek rulladerna snabbt på hög värme tills de fått färg, häll över såsen och låt sedan puttra ca 5 till 15 minuter innan du serverar.

Makros

Totalt hela receptet:
Ca 1924 kcal
76 g fett
128 g kolhydrater
188 g protein

Per portion:
Ca 481 kcal
19 g fett
32 g kolhydrater
47 g protein

Föregående
Föregående

Smashed Potatisnachos

Nästa
Nästa

Allt-I-Ett-Pizza