Lasagne i Stekpannan

Recept

4

  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 500 g fryst sojafärs
  • 800 g passerade tomater
  • 1 dl sockerfri cola
  • 1 msk soja
  • Smaka av med salt, soja och basilika

Topping:

  • 2 dl cooking/creme fraiche (Paprika & Chili)
  • 200 g Go Vegan riven mozzarella
  • 100 g lasagneplattor

Instruktioner

1. Hacka gul lök och vitlök. Fräs i en stekpanna tills det mjuknar.

2. Tillsätt sojafärs, passerade tomater, cola, soja och kryddor. Låt koka ihop.

3. Varva lasagneplattor, såsen och toppingen i en ugnsform.

4. Grädda i ugnen på 200 grader ca 25-30 minuter.

Se video här

Makros

För hela receptet:

Ca 2204 kcal

116 g fett

164 g kolhydrater

108 g protein

Per portion:

Ca 551 kcal

29 g fett

41 g kolhydrater

27 g protein

Föregående
Föregående

Budget Kycklinggryta

Nästa
Nästa

Snabba Tekakor