Lasagne i Stekpannan
Recept
4
- 1 gul lök
- 2 klyftor vitlök
- 500 g fryst sojafärs
- 800 g passerade tomater
- 1 dl sockerfri cola
- 1 msk soja
- Smaka av med salt, soja och basilika
Topping:
- 2 dl cooking/creme fraiche (Paprika & Chili)
- 200 g Go Vegan riven mozzarella
- 100 g lasagneplattor
Instruktioner
1. Hacka gul lök och vitlök. Fräs i en stekpanna tills det mjuknar.
2. Tillsätt sojafärs, passerade tomater, cola, soja och kryddor. Låt koka ihop.
3. Varva lasagneplattor, såsen och toppingen i en ugnsform.
4. Grädda i ugnen på 200 grader ca 25-30 minuter.
Makros
För hela receptet:
Ca 2204 kcal
116 g fett
164 g kolhydrater
108 g protein
Per portion:
Ca 551 kcal
29 g fett
41 g kolhydrater
27 g protein