Yoghurtpaj

Recept

12

Pajskal

  • 4 dl (220 g) havremjöl
  • 2 dl (200 g) arla laktosfri vaniljyoghurt
  • Lite salt

Fyllning

  • 200 g matlagningsgrädde 4%
  • 2 msk lightsaft (fläder citron)
  • 2 dl proteinpulver (kasein med vaniljsmak)
  • Ev. lite extra pressad citron

Topping

  • Jordgubbar

Instruktioner

1. Förgrädda pajskalet på 200 grader, ca 10 min.

2. Tillaga sedan ytterligare 20 minuter med fyllningen i.

Tips

Servera med färska jordgubbar för extra smak och färg.

Se video här

Makros

Per bit:

Ca 108 kcal

2 g fett

14 g kolhydrater

7 g protein

För hela receptet:

Ca 1296 kcal

24 g fett

168 g kolhydrater

84 g protein

Föregående
Föregående

Sushigratäng

Nästa
Nästa

Currygryta med Ingefäraris