Kanelbullerullar

Recept

9
  • 1 tunnbröd (surdeg)
  • 30 g cream cheese light
  • 1 litet ägg
  • 0,5 dl lättmjölk
  • Sötströ, kanel och salt
  • 5 g kokosolja

Instruktioner

1. Bre cream cheese över hela tunnbrödet, strö över sötströ och kanel. Rulla ihop och dela i 9 rullar.

2. Vispa ihop lättmjölk, ägg, sötströ och salt i en skål och doppa rullarna i detta innan du steker dem i kokosolja.

3. Toppa ev. med lite extra sötströ innan servering.

Se video här

Makros

Per rulle:
Ca 31 kcal
1 g fett
3 g kolhydrater
1 g protein

RECEPT (9 rullar)

1 tunnbröd (surdeg)
30 g cream cheese light
1 litet ägg
0,5 dl lättmjölk
Sötströ, kanel och salt
5 g kokosolja

Instruktioner
1. Bre cream cheese över hela tunnbrödet, strö över sötströ och kanel. Rulla ihop och dela i 9 rullar.
2. Vispa ihop lättmjölk, ägg, sötströ och salt i en skål och doppa rullarna i detta innan du steker dem i kokosolja.
3. Toppa ev. med lite extra sötströ innan servering.

Länk till video

Makros/rulle:

Ca 31 kcal
1 g fett
3 g kolhydrater
1 g protein

Föregående
Föregående

Tandoori med Vitlöksnaan

Nästa
Nästa

Sura Äppelgodisar