Frukostcheesecake

Recept

2
  • 3 ägg
  • 350 g vaniljkvarg 0,2%
  • 50 g cream cheese light
  • 1,5 msk majsstärkelse
  • 0,5 dl sötströ
  • Flingsalt

Topping:

  • 300 g frysta jordgubbar (gärna tärnade)
  • 2-3 dl lowcaly fruktdryck (strawberry)
  • Lite sötströ och pressad lime

Instruktioner

1. Blanda ihop alla ingredienser till cheesecaken.

2. Häll ut smeten i en ugnsform och grädda i ugnen ca 20 min på 200 grader.

3. Marinerar jordgubbarna i fruktdryck, lime och sötströ, låt marinera minst 30 min.

Tips:

Vill du lyxa till det så är denna kakan supergod om man tillsätter lite smält vit choklad i smeten.

Se video här

Makros

För hela receptet:

Ca 602 kcal

20 g fett

40 g kolhydrater

62 g protein

Per portion:

Ca 301 kcal

10 g fett

20 g kolhydrater

31 g protein

Föregående
Föregående

Fetaost-Wrap

Nästa
Nästa

Cereal-Cookies