Frukostcheesecake
Recept
2
- 3 ägg
- 350 g vaniljkvarg 0,2%
- 50 g cream cheese light
- 1,5 msk majsstärkelse
- 0,5 dl sötströ
- Flingsalt
Topping:
- 300 g frysta jordgubbar (gärna tärnade)
- 2-3 dl lowcaly fruktdryck (strawberry)
- Lite sötströ och pressad lime
Instruktioner
1. Blanda ihop alla ingredienser till cheesecaken.
2. Häll ut smeten i en ugnsform och grädda i ugnen ca 20 min på 200 grader.
3. Marinerar jordgubbarna i fruktdryck, lime och sötströ, låt marinera minst 30 min.
Tips:
Vill du lyxa till det så är denna kakan supergod om man tillsätter lite smält vit choklad i smeten.
Makros
För hela receptet:
Ca 602 kcal
20 g fett
40 g kolhydrater
62 g protein
Per portion:
Ca 301 kcal
10 g fett
20 g kolhydrater
31 g protein