Hemmagjord Kycklingkebab

Recept

4
  • 500 g kycklingfilé (tunna skivor)
  • 1 gul lök
  • 4 klyftor vitlök
  • 2 msk tomatpuré
  • 0,5 dl yoghurt (10%)
  • Kebabkrydda och salt

Sallad

  • 500 g potatis (rosta med 1 tsk olivolja + salt)
  • 1 gurka
  • 140 g majs (1 burk)
  • 1 rödlök
  • 200 g tomat
  • 1,5 dl yoghurt (10%)
  • 1 dl sweet chili sås (less sugar)

Instruktioner

1. Blanda ihop marinaden och marinera kycklingen.
2. Placera filéerna i en långsmal form och tillaga ca 50 min på 225 grader i ugnen (lägg över lite aluminiumfolie om den börjar bli bränd på toppen).
3. Blanda ihop salladen och skiva upp kycklingen.

Makros

Totalt för hela receptet:
Ca 1584 kcal
40 g fett
156 g kolhydrater
144 g protein

Per portion:
Ca 396 kcal
10 g fett
39 g kolhydrater
36 g protein

Föregående
Föregående

Lasagneburrito

Nästa
Nästa

Bärremmar