Potatiswraps

Recept

4
  • 150 g fast potatis
  • 1 tsk avokadoolja
  • 50 g riven mager ost

Mozzarella kräm

  • 125 g färsk mozzarella
  • 1,5 msk matlagningsgrädde 4%

Topping

  • 8 skivor (ca 200 g) rökt skinka
  • Chilisalt (chiliflakes + flingsalt)
  • Lite ruccola och balsamicokräm

Instruktioner

1. Skiva potatisen tunt och placera i form av 4 fyrkanter på ett bakplåtspapper.
2. Spraya på avokadoolja och strö över ost, tillaga i ugnen på 200 grader ca 10 min.
3. Vispa under tiden ihop mozzarellakrämen, gärna med en mixer.
4. Bre krämen på de färdiga wrapsen och toppa med toppingen innan du viker ihop.

Se video här

Makros

Per wrap:
Ca 194 kcal
10 g fett
6 g kolhydrater
20 g protein

Föregående
Föregående

One Pot Matig Kycklingsoppa

Nästa
Nästa

Krämig Risoni med Kyckling